هدف این تحقیق بررسی, وضعیت کمی کلیه پایان‌نامه‌های دوره کارشناسی ارشد و همچنین مقالات چاپ شده رشته تربیت بدنی کشور است. در اين تحقيق از روش توصيفي و تحلیل استنادی استفاده شده است. ابزار جمع‌آوری اطلاعات تحقیق چک لیست محقق ساخته ای درباره ویژگی های کمی مقالات و پایان نامه ها بود. در تحقیق حاضر تمامی مقالات چاپ شده در سه نشریه پژوهش در علوم ورزشی، المپیک و حرکت از سال 1374 تا 1389 (1405 مقاله) و نیز تمامی پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی ثبت شده در پنج دانشگاه تهران، شهید بهشتی، گیلان، تربیت مدرس و تربیت معلم تهران (مجموعاً 1560 پایان نامه از سال 1366 تا 1389) به عنوان نمونه انتخاب و مورد بررسی قرار گرفت. مقالات چاپ شده در نشریه‌ها از نظر متغیرهای سال، گرایش، نوع تحقیق، تعداد نویسندگان، وابستگی نویسنده نفر اول به دانشگاه‌ها و میزان همکاری محققان تربیت بدنی با محققان سایر رشته‌های دانشگاهی بررسی شد. پایان‌نامه‌های دوره ارشد رشته تربیت بدنی نیز بر اساس دانشگاه، سال دفاع، گرایش، نوع تحقیق و نیز جنسیت آزمودنی‌های مورد مطالعه بررسی شدند. داده ها به صورت توصیفی(درصد) و آزمون خی دو و در سطح معنی داری )0/05≥p ( تحلیل شدند. بررسی تمامی مقالات نشان داد که در سال 1388 بیشترین (288 مقاله) و در سال 1378 کمترین (9 مقاله) تعداد مقاله چاپ شده است. گرایش فیزیولوژی ورزشی با 40/6% بیشترین و گرایش بیومکانیک و فناوری ورزشی با 1/3% کمترین تعداد مقالات را به خود اختصاص داده بودند.تحقیقات آزمایشی و مروری به ترتیب با 7/50% و 8/3% بیشترین و کمترین تعداد مقالات را به خود اختصاص داده بودند. مقالات با تعداد نویسنده چهار نفر و بیشتر، بیشترین فراوانی را داشت. از سوی دیگر مقالات با یک نفر نویسنده کمترین فراوانی را به خود اختصاص داده بودند. دانشگاه‌های تهران، گیلان و آزاد اسلامی به ترتیب با 21%، 10/9% و 9/4% رتبه‌های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.نویسندگان با مدرک تحصیلی دکترای تخصصی بیشترین فراوانی (2/65%) را داشتند و نویسندگان با رشته تحصیلی تربیت بدنی بیشترین فراوانی (85/3%) را داشتند.بررسی پایان نامه ها نشان داد که دانشگاه تهران بیشترین (41%) و دانشگاه شهید بهشتی کمترین (8/97%) پایان‌نامه‌های ثبت شده را داشتند.در سال‌های 1387، 1388 و 1389 به ترتیب با 192، 182 و 139 پایان‌نامه بیشترین تعداد پایان نامه ثبت شده بود.بیشترین پایان نامه (41/7%) در گرایش فیزیولوژی ورزشی و کمترین (3/1) در گرایش بیومکانیک و فناوری بود. پایان-نامه‌های توصیفی، آزمایشی و ترویجی به ترتیب بیشترین فراوانی را داشتند. صرف نظر از پایان‌نامه‌هایی که بر روی عوامل غیر انسانی مطالعه کرده بودند، از آزمودنی های مرد(51/67%) بیشتر از آزمودنی های زن(18/71%) استفاده شده است.